Добредојдовте на Виношоп

Вкусете врвно премиум вино од Тиквешкото виногорје

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Создадени за уживање

Нашите вина се создадени со љубов во винарија Попови

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Издвојуваме

Vranec Barrique суво црвено вино

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОД

Бели вина

Црвени вина

Розе вина

Вински дегустации

1) Посета на винскиот подрум;

2) Презентација за обработката на виното од грозје, па се до флаширање на виното;

3) Дегустација во пријатен и топол амбиент;

4) Презентација на секое вино посебно. Дегустацијата е ограничена на 2 часа.