Dark Horse Barrique ORGANIC

1,500 ден

Dark Horse Barriqe ORGANIC е првото македонско органско сертифицирано црвено вино во Македонија. Направено со многу лубов и и ентузијазам! Рачно берено, рачно берено од сертифициран лозов насад во микро локација Фариш. Одлежано во српско дабово буре. Се одликува со интензивна арома на модра слива ,и охридска цреша, нијански на еспресо и ванила.Лимитирана серија 280 шишиња. 16% алк.

Share
Категорија: