Вински дегустации

1,200 ден

Дегустацијата вклучува:

1) Посета на винскиот подрум;

2) Презентација за обработката на виното од грозје, па се до флаширање на виното;

3) Дегустација во пријатен и топол амбиент;

4) Презентација на секое вино посебно.

Medium: дегустација на 4 вина  -30 до 40 мин.

Large: дегустација на 4 вина со ладна даска од неколку врсти сирења, домашен леб и пршута 2 часа.многу погодна за тим билдинг и разни прослави до 14 луге.

Share
Категорија: