КАБЕРНЕ СОВИЊОН БАРИК

750 ден

Квалитетно црвено вино направено од рачно берено и грижливо селектирано грозје. Зреено 12 месеци во француски дабови буриња, ова вино има интензивна рубин црвена боја со арома на шумски овошја,боровинка и капина.Полно тело комлексно и импресивно со продолжен после вкус. Алкохол 16% Лимитирана серија 2000 шишиња.

Share
Категорија: