Vranec Barrique, Vranec & Cabernet Sauvignon

990 ден

Совршената комбинација од црни тиквешки вина (Vranec Barrique, Vranec и Cabernet Sauvignon). Се служат со следниве јадења: дивеч, печено свинско, телешко месо, пити, и македонска тава. Идеална температура за конзумација е од 16-18 степени.

Share
Категорија: