Temjanika & Chardonnay

570 ден

Комбинација од две бели вина (Temjanika & Chardonnay Smolnik) кои одлично се комбинираат со пасти, бело месо и одбрани сирења. На здравје со вината на подрум ПОПОВИ.

Share
Категорија: