Cabarnet Sauvignon & Temjanika

540 ден

За сите љубители на елеганција, префинетост и врвен квалитет. Специјален пакет од префинет Cabarnet Sauvignon и совршената Temjanika по специјална цена од само 450 денари за пакет од 2 шишиња. На здравје со вината на подрум ПОПОВИ.

Share
Категорија: